KULLANICI BİLGİLERİ

Şifrenizi değiştirmek için sisteme giriş yaptıktan sonra “Kullanıcı Menüsü” bölümündeki “Üye Bilgilerim” sekmesini kullanarak yeni şifre oluşturabilirsiniz.

Şifrenizi sitemiz ana sayfasında bulunan “Kullanıcı Menüsü > Şifremi Unuttum” yazılı alana tıklayarak sistemimiz sizleri yeni bir şifre oluşturmak için yönlendirecektir.

Fatura bilgilerinizi alışveriş sepetinizdeki ürünlere onay verdikten sonra Fatura ve Teslimat bölümünde yer alan Fatura seçimi bölümünde “Farklı fatura bilgileri girmek istiyorum” seçeneğini kullanarak yeni fatura bilgileri girebilirsiniz.

Oluşacak kargo farkları müşteri tarafından ödendiği takdirde fatura ve siparişin farklı adreslere gönderimi mümkündür.

SİPARİŞLER

Siparişlerinizi vancatmarket.com internet adresimizden veya 444 0 571 numaralı müşteri hizmetleri ve sipariş hattımız aracılığıyla verebilirsiniz. Mail yolu ile bildirilen siparişler dikkate alınmayacaktır.

Siparişinizin aynı gün kargoya verilebilmesi için hafta içi en geç 12:00’a kadar, Cumartesi günleri en geç 10:00’a kadar siparişinizi vermeli ve yapmış olduğunuz ödemeye ait dekontu bize mail yoluyla musterihizmetleri@vancatmarket.com mail adresimize bildirmeniz gerekmektedir.

Sitemizde yalnızca Visa ve Master özelliğinde kredi kartları kullanılabilmektedir. Otomatik para çekme kartları ile ödeme yapılamamaktadır.

Havale ile yapılan ödemelerde oluşan havale masrafı müşteriye (alıcıya) aittir.

İPTAL VE İADE

Ambalajı açılmış ürünlerde iade işlemi gerçekleştirilmemektedir.

İade edilen ürünlerde oluşan kargo masrafı müşteriye aittir.

Detaylı bilgi için “Teslimat ve İade Koşulları” sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için “Teslimat ve İade Koşulları” sayfamızı inceleyebilirsiniz.

KARGO

449 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo tarafımıza aittir.

Adresiniz kargonun teslimat yapabildiği alanlar içinde ise ürünleriniz kapınıza kadar teslim edilmektedir. Ancak; bazı köy veya yerleşim alanlarına uzak noktalarda kargonuz size en yakın kargo şubesine teslim edilecektir.

Kargonuzu sitemiz üzerinde bulunan kargo takip bölümünden daha önceden tarafınıza mail yoluyla iletilen kargo takip numarası ile takip edebilirsiniz.

Hasarlı gelen kargoları teslim almayarak teslimatı yapan kargo görevlisine hasar hakkında tutanak tutturulmalı, ardından 444 0 571 numaralı müşteri hizmetleri hattımızı arayarak veya destek@vancatmarket.com mail adresimize konuyla ilgili bilgilendirme yaptığınız taktirde tarafınıza hasarsız ürünlerin gönderimi sağlanacaktır.

Kargo firması dağıtım yapabildiği her adrese 2-7 iş günü içerisinde teslimat yapabilmektedir. Köy veya yerleşim yerlerine uzak bölgelerde ise haftanın belirli günleri teslimat yapılabilmektedir.

Siparişleriniz anlaşmalı kargo şirketinin mesai saatleri içerisinde tarafınıza ulaştırılır. (Çalışma saatleri hafta içi her gün ve Cumartesi günleri 09:00 – 18:00 arasındadır.)

Resmi tatil günlerinde teslimat yapılmamaktadır.

Kargo şirketi belirtilen her adrese teslimat gerçekleştirir. Adresinizde bulunmamanız halinde en yakın şubeden alabileceğinizi belirten bir not bırakılır. İlgili notu takip eden 3 gün içerisinde paketlerinizi şubeden almamanız halinde siparişiniz iade edilir.

Farklı gönderim adresine teslimat yapılabilmektedir. Siparişinizi verirken teslimat adresine siparişlerinizin ulaşmasını istediğiniz adresi belirterek siparişlerinizin ilgili adrese gönderimini sağlayabilirsiniz.

Yurt dışına teslimatımız bulunamamaktadır.

Sitemize çeşitli konular ile ilgili birçok soru gelmektedir. Üyelik, alışveriş ve kedi kumları hakkında sıkça sorulan soruları cevapları ile birlikte hazırladık. Yukarıdan tüm sorular ve cevaplarına göz atabilirsiniz. Yukarıdakiler dışında merak ettikleriniz varsa müşteri hizmetlerini arayarak ya da iletişim formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.